Alle noodzakelijke informatie over onze vullingen op een rij

Onze pralines zijn maar beperkte tijd houdbaar.

Ze bevatten room en verse fruitpuree, de enige bewaarmiddel die we toevoegen is sorbitol, onze vullingen bevatten geen toegevoegde suiker.

Ze worden in kleine hoeveelheden geproduceerd, het maakt dat ze nooit langer dan een week bij ons in de (gekoelde) vitrine blijven liggen.

Wij adviseren de pralines na de aankoop binnen 2 weken te consumeren.

Bewaar ze op een koele (best tussen 14 en 18 graden) en droge plaats.

Ze worden geproduceerd in de omgeving waar ook pralines met noten gemaakt worden, hou er rekening mee dat zelfs de pralines zonder noten sporen van noten kunnen bevatten.

Frambozen met saffraan

Ingrediënten: donkere chocolade (cacaomassa, cacaoboter, suiker), frambozenpuree, room, sorbitol, saffraan

 

Hazelnootcrème

Ingrediënten: donkere chocolade (cacaomassa, cacaoboter, suiker), hazelnootpasta (puur), magere melk, sorbitol

 

Ananas gearomatiseerd met anijs

Ingrediënten: witte chocolade (cacaoboter, suiker, magere melkpoeder, volle melkpoeder), ananaspuree, room, boter, anijs, sorbitol

 

Pompelmoes met infusie van culinaire bloemen

Ingrediënten: witte chocolade (cacaoboter, suiker, magere melkpoeder, volle melkpoeder), pompelmoespuree, room, sorbitol, bloemenmengeling (korenbloem, goudsbloem, roos)

 

Ganache met La Chouffe crème

Ingrediënten: witte chocolade (cacaoboter, suiker, magere melkpoeder, volle melkpoeder), La Chouffe Creme, room, geëvaporeerde melk, sorbitol

 

Bergamot met honing en lavendel

Ingrediënten: witte chocolade (cacaoboter, suiker, magere melkpoeder, volle melkpoeder), bergamotpuree, room, honing, lavendel, sorbitol

 

Passievrucht gearomatiseerd met dragon

Ingrediënten: witte chocolade (cacaoboter, suiker, magere melkpoeder, volle melkpoeder), passievruchtpuree, room, boter, sorbitol, dragon

 

Mandarijn crème met Napoleon likeur

Ingrediënten: witte chocolade (cacaoboter, suiker, magere melkpoeder, volle melkpoeder), mandarijnpuree, room, mandarijnlikeur Napoleon, sorbitol

 

Yuzu crème

Ingrediënten: witte chocolade (cacaoboter, suiker, magere melkpoeder, volle melkpoeder, gevriesdroogd yuzu poeder), room, suiker, sorbitol

 

Kokosnoot met Batida de Coco

Ingrediënten: witte chocolade (cacaoboter, suiker, magere melkpoeder, volle melkpoeder), kokospuree, room, Batida de Coco, sorbitol

 

Cassiscrème

Ingrediënten: witte chocolade (cacaoboter, suiker, magere melkpoeder, volle melkpoeder), cassispuree, glucosesiroop 43DE, cassis likeur

Geen producten gevonden...